Nota agraïment. Moltes gràcies!!!

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra assistència a la XXXVIII Pujada a la Seu Vella, Caminada i curses infantils!!, als corredors, caminants, organismes, voluntaris, patrocinadors... no tenim paraules per expressar el que hem viscut el dia d'avui! A més la cita ha tingut una vessant solidària ja que hem aconseguit recaptar gràcies a tots els participants 1 euro de cadascú de la vostra inscripció per a la Marató de TV3. 

 

Avui ha sigut per nosaltres i per la ciutat de Lleida un dia festiu, en que tots els amants de l'esport hem fet pinya per aconseguir que la Pujada a la Seu Vella sigui un referent per a la nostra ciutat de Lleida a dintre i fora del nostre país!

 

Seguirem lluitant i seguirem endavant sempre dintre de les nostres possibilitats per fer-vos sentir l'amor que tenim per fer aquesta cursa tan bonica i plena d'història.

 

Anirem actualitzant la resta de l'any la nostra pàgina web i l'any vinent ens veiem a la propera cita de la XXXIX Pujada a la Seu Vella!

Escribir comentario

Comentarios: 0