· 

Joan Moraño. Placa al mèrit esportiu. 10 de maig 20:00h #festamajorlleida

Actualització 11 Maig 2019. Video cortesia de LleidaTV de la Lectura del Pregó oficial de la Festa Major a càrrec d’Antoni Tolmos, pianista i compositor. Proclamació de les pubilles de la Festa Major i lliurament de les medalles i plaques de la ciutat:

Video

 

Per decrets d’alcaldia de data 28 de febrer de 2019 es va aprovar iniciar expedients reglamentaris per atorgar la Placa de la Paeria al mèrit esportiu a les entitats següents: Moto Club Segre, Club Billar Lleida, Club Esportiu Aspros i també per atorgar la Medalla de la Paeria al mèrit esportiu al senyor Joan Moraño Gamboa i al senyor Daniel Rodrigo Lo, aquesta última a títol pòstum.


Al Moto Club Segre, en el seu 50è aniversari, per la tasca que ha realitzat durant tots aquest anys de promocionar la pràctica i el foment de l’esport del motociclisme.
Al Club Billar Lleida, per la gran labor que ha dut a terme durant els 25 anys d’història d’aquesta entitat amb la promoció del billar.


Club Esportiu Aspros, que també celebra 25 anys des de la seva fundació, per l’impuls d’accions de sensibilització envers les discapacitats psíquiques amb activitats esportives.


Al senyor Joan Moraño Gamboa per la seva labor de promoció de la ciutat de Lleida amb l’organització de la Pujada a la Seu Vella.


Al senyor Daniel Rodrigo Lo per la inestimable tasca que ha dut a terme a favor del futbol lleidatà femení.

 

Lectura del Pregó oficial de la Festa Major a càrrec d’Antoni Tolmos, pianista i compositor. Proclamació de les pubilles de la Festa Major i lliurament de les medalles i plaques de la ciutat.

 


Escribir comentario

Comentarios: 0