· 

Nota agraïment

Click per ampliar la imatge
Click per ampliar la imatge

Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra assistència a la XXXIX Pujada a la Seu Vella, Caminada, així com les curses infantils, als corredors, caminants, institucions, organismes, voluntaris, patrocinadors... no tenim paraules per expressar-vos el nostre agraïment!

 

A més, la cita ha tingut una vessant solidària, ja que hem aconseguit recaptar 848 euros per a la Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties minoritàries. Gràcies a tots els participants que voluntàriament han col·laborat amb el seu donatiu! 

 

Avui ha sigut per nosaltres i per la ciutat de Lleida un dia festiu, en què tots els amants de l'esport hem fet pinya per aconseguir que la Pujada a la Seu Vella sigui un referent per a la nostra ciutat de Lleida a dintre i fora del nostre país!

 

Volem agrair tots els comentaris que ens esteu fent arribar tan positius com per aspectes a millorar, i que per l'any vinent i pels pròxims anys solucionar-los, ja que us volem oferir el millor servei per tots els corredors i caminants, i com no, per la ciutat de Lleida.

 

Seguirem lluitant i seguirem endavant sempre per fer-vos sentir l'amor i l'esforç que tots els que organitzem la Pujada, i mostrar-vos i fer-vos ser partícips d'aquesta història.

 

Anirem actualitzant la resta de l'any la nostra pàgina web i l'any vinent ens veiem a la propera cita de la "XL" Pujada a la Seu Vella! l'aniversari dels 40 anys de la Pujada!

Escribir comentario

Comentarios: 0