· 

Nou fons fotogràfic

Volem començar aquest escrit agraint a Institut d'Estudis Ilerdencs, als Fons Porta i Gómez Vidal i a la Diputació de Lleida. Sobretot volem agrair l'esforç de Marta Llobera encarregada del servei d'audiovisuals i arxiu fotogràfic i a tot el personal de l'IEI per fer possible de tindre una part de la història fotogràfica de la nostra Pujada a la Seu Vella.

 

Us volem presentar el nou fons fotogràfic que ens han cedit i que acabem de publicar a la nostra pàgina web. Hem afegit imatges dels anys 2001-2007-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014-2015-2016 i un apartat amb el Fons Gómez Vidal i el Fons Porta. Tot un esforç que volem compartir amb vosaltres i que tant de bo pugueu identificar als vostres amics i familiars que van formar part de la història de la Pujada a la Seu Vella. Esperem que pugueu gaudir-ho.

 

Us convidem que visiteu l'espai del Fons Porta i el Fons Gómez Vidal.

També podeu visitar l'IEI, on trobareu tota l'oferta cultural, l'actualitat i el patrimoni bibliogràfic i documental.

 

Per accedir a les imatges que han cedit, Podeu accedir aqui

Escribir comentario

Comentarios: 0