Cartell oficial de la 40a Pujada Seu Vella i 5a Caminada

Cat

Us presentem el cartell oficial de la 40a Pujada Seu Vella i 5a Caminada.  Un any més el pintor Lleidatà Josep Maria Batlle ha sigut l'autor de l'obra. El dibuix del cartell podem veure el conjunt monumental de la Seu Vella amb uns corredors arribant al turó de la Seu Vella, simbol de la nostra cursa.

 

La Seu Vella definida com una de les millors produccions artístiques de l'arquitectura catalana del segle XIII i, per extensió, de l'arquitectura medieval europea, la Seu Vella és una catedral singular que no deixa a ningú indiferent. 

 

Informació i inscripcions: www.pujadaseuvella.com www.iter5.cat

 

Esp

Os presentamos el cartel oficial de la 40.ª Pujada a la Seu Vella y 5.ª Caminata. Un año más el pintor Leridano Josep Maria Batlle ha sido el autor del dibujo. En el dibujo del cartel podemos ver el conjunto monumental de la Seu Vella con unos corredores llegando a la catedral, simbol de nuestra carrera.

La Seu Vella definida como una de las mejores producciones artísticas de la arquitectura catalana del siglo XIII y, por extensión, de la arquitectura medieval europea, la Seu Vella es una catedral singular que no deja a nadie indiferente.

 

Información e inscripciones: www.pujadaseuvella.com www.iter5.cat

Escribir comentario

Comentarios: 0