· 

El Servei de Rehabilitació Comunitària de Lleida estarà present a la 40a Pujada a la Seu Vella

El servei de rehabilitació Comunitària, és un espai terapèutic i relacional per a persones amb trastorn mental, situat en l’entorn comunitari orientat a rehabilitació psicosocial,  que tracta de donar eines per que la persona pugui desenvolupar un projecte propi de vida, d’acord a les seves possibilitats, expectatives i valors.

 

En salut mental, quan parlem de recuperació, no ens referim a la desaparició del problema o els problemes de salut mental sinó promoure la  implicació de la persona i la seva participació activa en les decisions relacionades amb el seu tractament i la seva vida.  

 

La nostra tasca consisteix en afavorir i acompanyar en el procés de cada persona, fent passos per aconseguir allò que volen a nivell emocional, espiritual i social, tenint en compte els seus desitjos i preferències. 

 

En motiu de la marató de TV3, aquest any dedicat a les malalties mental, i aprofitant  la cita de la ciutat de Lleida, de la pujada  a la Seu Vella. Volem estar  més presents que mai, per donar visibilitat  a la Salut Mental i afavorir inclusió ciutadana. 

 

Hi podreu trobar un punt de venta de la Polsera #Salutinvisible, a benefici per la Marató de TV3 així com una exposició de sensibilització,  i lectura d’un manifest. 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0