· 

8 infusions per a augmentar la temperatura corporal

Els termòmetres marquen temperatures molt baixes, pròpies de l'estació en la qual ens trobem, però per als corredors i corredores se'ns fa una mica costa amunt. Si a més afegim vent, pluja o fins i tot neu, suportar-ho es torni una tasca més difícil. Parlàvem que l'alimentació juga un paper important a l'hora de combatre el fred, per això, us portem la recepta de 8 infusions que ajuden a recuperar la calor corporal en qüestió de minuts.

Camamilla
La camamilla és una planta herbàcia que es caracteritza per ser una de les herbes medicinals més antigues de les que hi ha coneixement. Està repleta de múltiples beneficis: ajuda a una bona digestió, calma i redueix l'ansietat, disminueix l'estrès i reforça el sistema immunitari.

Gingebre
El producte estrella de moltes receptes també disposa de propietats magnífiques, ja que ajuda a eliminar la mucositat i és un perfecte antitós, antibiòtic i antiinflamatori. Ideal per a enfortir el sistema immunitari i alleujar els símptomes de la grip. Una espècie molt fàcil de combinar amb altres herbes per a aconseguir sumar les seves propietats. Al costat del te blanc és una molt bona opció.

Regalèssia
Per a prevenir els efectes del refredat una infusió de regalèssia és idònia. A més, també ajuda a evitar la irritació de gola. Conté propietats antibacterianes que són molt eficaces per a combatre els efectes del fred.

Farigola
Per al fred que cala els ossos, la millor solució és sens dubte una infusió de farigola. Ideal per a reforçar el sistema immunològic gràcies a una de les substàncies que conté: el timol. Així, ajuda a alleujar alguns símptomes de la grip com també, combatre la tos, els mals de coll, de cap i millorar la digestió.

Sàlvia
La sàlvia es caracteritza per ser rica en vitamines A i C, a més de ser bactericida i antiinflamatòria; qualitats que contribueixen a millorar la salut del nostre cos i ajudar-lo a combatre infeccions i catarros. Una infusió de sàlvia és idònia davant un refredat imminent, però també t'ajudarà a regular la teva temperatura corporal.

Til·la
La til·la es tracta d'una infusió perfecta per a prendre abans d'anar a dormir perquè ajuda a agafar el son i entrar en calor. Però a més, també és molt útil per a calmar els còlics i evitar insuficiències renals.

Te verd amb menta
Es tracta d'una herba rica en vitamina C que ajuda a prevenir els catarros i combatre el fred. Sense oblidar, que és expectorant i contribueix a millorar les malalties respiratòries. Prepara un te verd amb una mica de menta i digues adeu als símptomes de la grip.

Pela de taronja
La taronja és la fruita d'hivern per excel·lència. Els seus beneficis són tants que fins i tot s'utilitza per a preparar infusions. El dolç sabor i aroma d'aquest fruit és ideal per a aconseguir equilibrar la temperatura del cos i relaxar-te.

 

 

Font castellà

 

Escribir comentario

Comentarios: 0