· 

Nowley amb la Pujada a la Seu Vella

Nowley amb la Pujada a la Seu Vella! Volem anunciar-vos la col·laboració de Nowley un any més per la 42a Pujada a la Seu Vella. Els 280 primers participants que facin la inscripció a la cursa d'atletisme rebran de franc un rellotge Nowley SmartWatch.   

 

 

El rellotge Smart de es ideal per tot i tota esportista. Amb ell pots mesurar les calories, monitoratge de son, monitoratge de pasos, distància recorreguda, notificacions de les xarxes socials, watsapp i molt més!

 

Aquí pots veure més sobre el rellotge: Nowley Smart

 

Si vols saber més sobre Nowley, et convidem que entris a la seva pàgina web Nowley

 

 

Condicions per optar al rellotge Smartwatch Nowley:

 

1. Rellotge Smartwatch de la marca Nowley per als 280 primers participants inscrits i inscrites que han fet el pagament de forma online a la 42a Pujada a la Seu Vella d'atletisme. Queda exclosa la 7a caminada.

 

2. Solament es podrà optar al rellotge Smartwatch Nowley si es ve a recollir el dia de la recollida de dorsals i xip el dia abans, dia 16 de desembre ( pavelló per confirmar). Sinó pots vindre dissabte dia 16, es podrà recollir el mateix dia de la cursa 1 hora abans de l'inici d'aquesta, a la zona del lloc de sortida de la cursa ( plaça de la Sardana ). 

 

3. No es guardarà ni es farà entrega del rellotge Smartwatch Nowley si el o la participant a la 42a Pujada a la Seu Vella no ve a recollir-ho al lloc i hora indicats d'entrega de dorsals i xip referit al punt 2. Aquest dret és perdrà i s'oferirà al proper participant que ho desitgi per ordre correlatiu d'inscripció ( 281,282,283.. )

 

4. No es pot elegir el color del rellotge Smartwatch Nowley.

 

5. No s'admeten devolucions del rellotge, això no obstant, el rellotge té una garantia que el o la participant en cas que el rellotge no funcioni correctament, podrà posar-se en contacte amb el proveïdor Nowley. L'organització s'eximeix de qualsevol responsabilitat o mal ús del rellotge Smartwatch Nowley.

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0